Tantra massage dk massage i esbjerg

Omvendt cowgirl stilling

Tantra massage. Du får en sanseoplevelse uden mål eller behov for at være noget andet end det du mærker. Med en varm lækker olie vil massagen bliver udført med sensuelle, nærværende og blide berøringer. Jeg massere med hele min krop under massagen som vil give dig en helkropsoplevelse hvor dit køn vil få lige så meget opmærksomhed Estimated Reading Time: 50 secs. Tantra massage er en form for massage, der bruger seksuel energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand. Massøren bruger specifikke sensuelle detaljer, såsom let at køre fingerspidser langs hele kroppen for at vække et sovende energifelt. Når det bliver vækket, antages dette energifelt at forene kunden i en ekstatisk oplevelse.

Vi er alle mere eller mindre fortrolige med fantasier, som ofte finder deres udspring i de dybere uforløste længsler, traumer, frygt og spændinger. Tantra Fantasy Massage kan bidrage til at leve ind i de forskellige fantasilag! I Tantra Fantasy Massage, vil jeg møde dig og udforske nogle af disse lag med dig. Under Tantra Fantasy Massage sessionen, vil jeg også give dig tantriske værktøjer, som du kan tage med hjem så du kan fortsætte Tantra Fantasy rejsen!

Denne Tantra Fantasy Massage er en blød, strygende, omfavnende Tantra Massage af hele din ekstern krop.

Iben hjejle sex scene Voksen fisse Hvordan kan jeg få min fisse våd

Det er først når vi slapper fuldstændigt af, at vi giver plads til en større nydelse i hele kroppen. Jeg lægger vægt på at skabe et trygt rum for dig at være i. Det er derfor vigtigt for mig at give dig min fulde opmærksomhed og mit nærvær så du kan overgive dig til nydelse og blot tage imod. Med mine sensuelle hænder og krop guider jeg dig helt ind til det sted i dig, hvor der ingen tanker er, intet er at præstere, og ekstatisk nydelse kan opstå.

Massagen bliver givet med varm olie, bevægelserne er glidende, og gives ofte med langsomme strøg af mine varme hænder og kærlige styring.

Sex store bryster Bedste gratis sexspil Erotiske historie

Tantra massage er også ganske eftertragtet blandt mænd. Der er flere og flere mænd, der overgiver sig til tantra massage og erkender, at det er en helt særlig oplevelse. Tantra massage for mænd bliver udøvet i de største danske byer, hvor bl.a. København, Århus og Odense er repræsenteret. Tantra massage i møde med mig. Jeg inviterer dig ind i at sanse kontakt i dig selv. Kontakt til lyst, begær, sanselighed og bevægelse. Kontakt til livskraften og urkraften i dig. En kilde til et mere bevidst og opmærksomt liv. En Tantramassage i møde med mig, er en invitation ind i lyst, en lyst som er ubetinget – dvs hinsides krav eller.

Birgit lystager nøgen

Tantra massage er sensuel og sanselig helkropsmassage med olie. Der findes flere forskellige former for tantra massage, ligesom det er forskelligt om der er mulighed for lingam massage massage af mandens penis eller yoni massage massage af kvindes vagina. Klinikker Websites Support Opret Login. Alle typer Kvinder Mænd Transer.

Kører escort. Har eget sted. Modtager handicappede. Gamle annoncer. Ryd søgekriterier. Søgeresultat for: Tantra massage Tantra massage er sensuel og sanselig helkropsmassage med olie. Come and fuck my Squirting pussy. Haderslev tel My name is Alessia and I am a young and attractive looking lady and an Elite Companion with a zest for all the good things life provides for those Hej mine herrer!

Modne og dreng sex billeder Saseline nøgen billeder Tilbud thai massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *