Tilbud thai massage voksen fisse

Massage pige kalundborg

Tilbud. Vi har altid gode tilbud hos Thai Lanna, hold øje med vores hjemmeside for at se vores aktuelle tilbud. Onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 10 og 16, kan du få en times oliemassage for kr. Husk at hver femte gang du får en times behandling hos os, får du en gratis oliemassage. Tilbud. 90 min. min. Olie-terapi. kr. kr. Royal thaimassage. kr. kr.

Bestil tid til massage og wellness. Kom og forkæl dig selv med en oplevelse af autentisk og fantastisk thai-massage af Ju, der er uddannet massør fra Thailand. Klinikken har rolige og meget autentiske lokaler. Den ligger på Strandvejen 38 st. Åben mandag – lørdag 9. Hvis du har mulighed for at booke på forhånd, så er dette bedst. På forhånd mange tak!

Hot mænd nøgen billede Mænd g stedet Erotisk par massage

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter. Der kan være forskellige årsager til, at man har eller føler behov for massage. Det kan være på grund af en skade, man har påført sig, enten ved at sidde for meget foran computeren, eller ved fysisk aktivitet.

Uanset grunden kan massage i mange tilfælde hjælpe eller forebygge. Massage går ud på, at man påvirker kroppen ved trykke, vride og strække musklerne i kroppen. Der findes flere former for massage, og oftest benyttes massage hos fysioterapeuter eller wellness steder.

Gammel kvinde tvunget til at kneppe En pige bundet op Gratis danske sex film

Par massage /1 time både på Trondhjems plads og Nikolajgade. Vi kan modtage max 3 personer kunder for en gangs. Saitarn Thaiwellness | Trondhjems Plads 3, København Ø | . tilbud! I anledning af åbningen af min nye forretning her i Hørsholm, så giver jeg 15% rabat på alle former for massage fra d. 26 august til og med d. 9 september

Piger der tisser

Jeg holder ferie fra d. Juli og frem til 1. Klinikken åbner d. Vi har brugt pausen til at flytte klinikken hjem på Vejsgårdparken 36 i Vemmelev. For at modtage behandling kræver det at du kan medbringe en negativ corona test ikke ældre end 72 timer eller dokumentation som viser at du enten er færdig vaccineret eller tidligere har været smittet for mellem 8 uger til 8 måneder.

Klinikken er stadigt lukket. Jeg har desværre igen måtte aflyse jeres tider. Jeg ved pt. Men jeg ligger i samme gruppe som frisører. Så når de må åbne må jeg også.

Askepot skønhedsklinik silkeborg Kiana tom billeder Dansk telefon sex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *